KAJ NUDIMO?

Za vas se trudimo že od leta 2007.

Ukvarjamo se s PRODAJO PROMOCIJSKEGA MATERIALA ter s TISKOM. Pri nas lahko dobite tekstil, dežnike, pisala, vžigalnike, rokovnike, koledarje, vrečke, nahrbtnike, usb ključe ter ostali promocijske in darilne izdelke.

Na voljo so vam naslednje blagovne znamke tekstila:

Sol`s, Atlantis, Fare, Russell, James&Nicholson, B&C, Kariban, Fruit of the Loom, Myrtle Beach, Premier, Stedman, Tee Jays, Proact, Gildan, Ki-mood, Spiro, Halfar, Bella+Convans, Mantis, LorryBag, Westford Mill, BagBase, Quadra, Baby Bugz, SkinniFit in ostale.

Celotno ponudbo tekstila preveru tukaj.

Poleg tiskanja vam nudimo tudi grafično oblikovanje, svetovanje o izdelkih ter izbiri pravega materiala.

Torej, v kratkem času in na enem mestu.

STORITVE: sitotisk, tampotisk, izrez iz folije, oblikovanje

Sitotisk

Sitotisk je ena najstarejših tehnik nanašanja barv direktno na artikle. Barve se nanašajo na različne materiale (tekstil, papir, plastika, les, kovina, steklo, usnje) katerih površina je ravna. Barva se na artikel nanaša preko sita, to je mrežica različnih dimenzij in karakteristik, ki je vpeta v okvir. Barve so zelo obstojne.

Tampotisk

Tampotisk je tehnika, kjer gre za nanos barve na artikel preko silikonskega tampona. Iz klišeja, kjer je vgraviran željen motiv, s tamponom poberemo barvo ter jo prenesemo na artikel. Silikonski tampon je mehak, zato je možno prenesti barvo tudi na krivine in na bolj zahtevne oblike. Predvsem se tamponski tisk uporablja za tisk na vžigalnike, kemične svinčnike, steklenice, obeske in podobno.

Izrez folije

Z rezalnikom izrežemo najrazličnejše folije. Folije so primerne za tekstil (bombaž, poliester, elastan), papir, steklo, avtomobile,…

Flex folija je tanka, barvno neprepustna, elastična, na dotik nežna in gladka folija.

Flock folija je zelo kvalitetna folija, ki je sestavljena iz izjemno gostih vlaken. Barve so žive in močne, folija je na otip mehka in žametna. Najpogosteje so jo uporablja na športne drese.

Car-wrap folija je namenjena za aplikacijo nalepk na vozila(izrez enobarvne nalepke).